A nyitó idézetnél az a helyzet, hogy anno, valaha elfelejtettem felírni, hogy honna van, miben hallottam.
Rémlik, mint ha Eperjes Károly hangján szólalna meg a dolog... Akkor lehet, hogy az Eldorádóból? De nem, most látom csak, hogy gépelni kezdem, ez írott forrásból ered. Akkor fogalmam sincs. De Eperjes hangján jó "olvasni".

Később nem lesz ilyen: igyekszem majd akkurátusan megadni a feltalálási helyet.

 

Az élet, apukám, egy nagy verseny - ordította, mint ha nem mellette ültem volna. - Az emberek, amikor eldördül startpisztoly, elindulnak, és rohannak eszüket vesztve. Aztán az egyik nyer, vagy platzon lesz, a másik meg sehol. De mondok én most neked valami titkot. nem kell erőből futni. Aki erőlködik, az hamar elfárad. Könnyedén fuss, mintha nem volna fontos, hogy győzzél. Mintha csak a magad kedvéért futnál. Mert mi olyanok vagyunk, hogy élvezzük a futást, kisapám.

 

Szerző: wmitty  2009.11.11. 20:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondta.blog.hu/api/trackback/id/tr121518777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása